Beautiful Bloggers MeetUp 2: Kaj lahko pričakuješ

Če si se konference udeležila lani, potem veš kaj lahko pričakuješ. Če pa se za obisk lepotno-blogerske meke odločaš prvič, naj te povabimo s spodnjimi dejstvi in fotografijami iz lanskoletnega Beautiful Bloggers MeetUpa.

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-007

Top sedem razlogov, zakaj se moraš #BBMULJ2 udeležiti

Za ceno vstopnice, 65 €, boš dobila res veliko:

  1. delavnice in predavanja s strokovnjaki. Letos smo bili pri izboru še natančnejši in povabili takšne, ki so se s svojim delom izkazali v praksi in imajo za nas kup preverjenih nasvetov in trikov za boljše bloganje.
  2. možnost spoznavanja nove lepotne ponudbe; novih znamk in izdelkov ter njihovih ponudnikov
  3. navdih in motivacijo za nadaljne bloganje ob trendni hrani, glasbi, dekoraciji, aktivnostih
  4. kup čudovitih fotk, ki jih boš lahko objavila na blogu in socialnih omrežjih, fotografija vseh udeleženk pa bo v reportaži z dogodka objavljena tudi v kakšnem od tiskanih medijev
  5. možnost debatiranja z drugimi blogerkami, strokovnjaki, uvozniki
  6. jutranjo kavico ali čaj s prigrizki, dopoldansko malico, fingerfood kosilo, popoldanski prigrizek, večerni koktajl in prigrizek, ves dan pa bo na voljo voda in sadje
  7. čudovita darila, ki jih boš lahko preskušala doma (v vrednosti najmanj 100 €)

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-004

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-182

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-283

Zato pa ga bodo obiskale one
Ne glede na to ali se s pisanjem bloga šele spogleduješ ali pa si že stara blogerka, spoznala boš veliko novih trikov, lepotil in blogerk. Tako se ga veselijo:

Ajda (Ajda’s)

”Lanskoletno konferenco sem delno obiskala kot predavateljica in delno kot poslušalka. V obeh vlogah sem uživala in domov odnesla (ne le goro novih izdelkov temveč tudi) veliko znanja. Od letošnje zato pričakujem še več, predvsem nadgraditev tematik, verjamem pa, da bo celotna zadeva izpeljana, tako kot mora biti. Niki zaupam in prav zato se veselim novega praznika lepotnih blogerk.”

Aleksandra (Angel Beauty Blog)

”Če sem čisto iskrena, se letošnje konference še bolj veselim. Že lansko leto sem bila noro navdušena, letos pa sem še bolj, skoraj že neučakana. Veselim se novih spoznanj, druženja in predvsem vseh predavanj, ki nas čakajo. Lansko leto mi je najbolj v spominu ostala fotografska delavnica, kjer sem pridobila ogromno znanja in prav to znanje je moje fotografije zelo polepšalo. Mislim pa da je predvsem vsem nam blogerkam v spominu ostala gora kozmetike in super organizacije naše Nike. Vse pohvale!”

Cindy (All Things Artsy)

”Od prvega dne kot blogerka sem si želela, da bi tudi v Sloveniji imeli pravi blogerski meetup. Moje želje so se uresničile z lanskoletno konferenco lepotnih blogerk. Dogodek je bil na vrhuncu in je izpolnil vsa moja pričakovanja. Všeč mi je bil program, pogostitev, predstavitev sponzorjev, skratka vse. Skupaj z ostalimi blogerkami sem preživela odličen oktoberski dan, katerega bom imela v spominu še dolgo časa.”

 

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-236

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-248

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-258

Beautiful_Bloggers_MeetUp_foto_Marko_Delbello_Ocepek-068

Prideš? Hitro si rezerviraj vstopnico, saj je na voljo le 60 mest.

**Novim zapisom v zvezi s konferenco lahko slediš na Bloglovinu.**