Jesen – polna izzivov ali nov začetek

Si že občutila, da je dan vse krajši? Če ne drugače že zato, ker je prekratek za vseh tisoč sto enajst stvari, ki bi jih rada opravila v enem samem. Najbrž je od začetka šolskih dni ostalo nekje v tebi, da je jesen nov začetek, start nečesa novega … A nekaj ostaja enako – Medex ti bo stal ob strani tudi ob letos zastavljenih ciljih! S pravo merico skrbno izbranih čebeljih zakladov boš kos vsem vzponom in boš preživela vse padce, ki ti jih prinašajo izzivi.

Eno izmed najpopolnejših hranil, kar nam jih je ponudila narava, je med. Če boš hladne jesenske dni začela z žličko medu v času, vodi z limono ali pa na kruhu, verjamemo, da bodo skrbi manjše in slajše.

MEDEX ZLATI PANJ med

Idealen vsakodnevni dodatek k prehrani je matični mleček; njegovo moč so poznali že stari Egipčani. Uživali so ga lahko le faraoni in ga poimenovali kraljevski žele ali Gelée royale. Je najdragocenejši pridelek iz čebeljega panja in skrivnost dolgoživosti, velikosti in izjemne plodnosti čebele matice. Na voljo je sam ali z dodanimi vitamini C in D, ki bodo še dodatno okrepili tvoj imunski sistem.

Za popolno hrano po mnenju sodobne znanosti in nutricionistov velja cvetni prah. Grki in Rimljani so mu rekli »prah, ki daje življenje«. Cvetni prah, ta čudoviti, a hkrati skrivnostni čebelji pridelek, sestavljajo zrnca, bogata z beljakovinami. Med njimi je kar 50 % esencialnih aminokislin, ki jih telo ne more tvoriti samo, lahko pa mu jih zagotoviš s prehrano. Vsebuje tudi vitamine, minerale in vlaknine, ki ohranjajo in podpirajo življenje v svoji najbolj osnovni, čisti in naravni obliki.
MEDEX Gelee Royale SUPER 1000mg

Tvoj spremljevalec in zaščitnik naj bo propolis – več kot 200 aktivnih učinkovin, združenih v naravno smolnato zmes, ki čebele v panju ščiti pred vlago, mrazom in mikrobi. Medexovi izdelki s propolisom imajo standardizirano vsebnost bioflavonoidov – rastlinskih barvil z zaščitno funkcijo -, s čimer je izdelkom zagotovljena preverjena in stalna kakovost. Poleg tega pa bo poskrbel tudi za prijeten zadah, ki je pomemben za tvojo samozavest.

Verjamemo, da je za samozavest pomembno dobro počutje in da jo krepi tudi izgled. Do sijoče polti si lahko pomagaš s čebeljim strupom in brez agresivnih posegov – z dermatološko testirano kremo. Moč čebeljega strupa je poznana po vsem svetu, že nekaj časa pa njegove pomlajevalne sposobnosti koristijo Beyoncé, Kate Middleton, Gwyneth Paltrow in Kylie Minogue. Najenostavnejša uporaba je zagotovo v obliki seruma in kreme Beesecret s preverjenim delovanjem.

Želimo ti čim več uresničenih ciljev in prijetnih poti do njih!

 

Tvoj Medex