Začni organsko!

Spremeni svoje navade in se neguj z najboljšim iz narave. Odkrij Melvitin svet organske kozmetike.

MELVITINA zgodba se je začela v srcu ene najslikovitejših francoskih regij, departmaja Ardèche. To je pokrajina čiste, prvinske lepote, polna dih jemajočih umetnin, ki jih lahko ustvari le narava. Leta 1977 sta v to prostrano, neokrnjeno okolje prispela čebelar Bernard Chevilliat in njegov brat Philippe. Daleč stran od hrupa in vrveža mestnega življenja sta zgradila čebeljo farmo. Želela sta uresničiti svoje sanje o svobodi, o ponovnem sožitju s svetom čebel in z neverjetnimi čudeži, ki jih ustvarja narava. Ko sta pred dobrimi tridesetimi leti ustanovila Melvito, sta imela en sam cilj: ustvariti podjetje, ki bo odražalo njun odnos do življenja ter ustvarjalo naravne, varne in učinkovite izdelke.

Melvita BBMU 2017 - neokrnjena narava

Melvita je pionirsko podjetje in ena največjih strokovnih avtoritet na področju organske lepotilne nege. Je tudi prva blagovna znamka organske kozmetike, ki je pridobila certifikata ECOCERT in COSMEBIO, ter je še danes ena vodilnih na tem področju. Ime Melvita izvira iz latinskih besed »mel«, ki pomeni med, in »vita«, ki pomeni življenje.
Melvito pri ustvarjanju od nekdaj vodi neomajna ljubezen do narave in čebel, zato aktivno podpira pobude za varovanje narave, promovira ekološko poljedelstvo in pomaga pri projektih za ohranjanje čebel. In prav čebela, ta ranljiva priča sodobnega sveta, je postala Melvitin prepoznavni znak.

Več kot 30 let znanja in izkušenj na področju organske kozmetike Melviti omogoča ustvarjati učinkovite in inovativne izdelke, ki ne vsebujejo parabenov, sintetičnih UV-filtrov in barvil, parafina, silikonov, mineralnega olja itd.. V svojih laboratorijih za raziskave in razvoj preučuje več kot 600 naravnih in organskih sestavin ter vedno znova išče nove načine, kako jih združiti v popolno harmonijo. Melvitina lepotilna olja, cvetne in intenzivne vodice so tako postali čisti odraz narave ter predstavljajo njeno nenehno stremenje k preprostosti in kakovosti.

Melvita BBMU 2017 izdelki

Melvita je na voljo v spletni trgovini www.melvita.si ter na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller, Vita Care in Lekarna Ljubljana.