Popolna lepotna blogerka – lepa in polna energije

Draga blogerka,

ko iščeš ravnovesje med vsakodnevnimi opravki, delom in prostim časom, ko narediš kaj prijetnega zase, ti Medex prihaja nasproti z naravnimi izdelki, ki bodo poskrbeli, da se boš odlično počutila in polna energije izpolnjevala zastavljene cilje.

unsplash-toa-heftiba

Za nego kože od znotraj izberi Kolagenlift z aktivnimi sestavinami, izbranimi posebej za ohranjanje lepe kože. Kolagen Verisol®, glavna učinkovina Kolagenlifta, klinično dokazano zmanjšuje gube ter izboljša napetost in elastičnost kože, hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni, niacin, poznan tudi kot vitamin B3, pa pripomore k ohranjanju zdrave kože. Kolagenlift je polnjen v priročne stekleničke, ena steklenička ustreza priporočenemu dnevnemu odmerku.

Za zunanjo nego kože izberi izdelke z nežnimi naravnimi sestavinami. Kremi Apilana face in Apilana hands vsebujeta kar 99,5 % sestavin naravnega izvora. Apilana face z matičnim mlečkom, čebeljim voskom, karitejevim maslom in pšeničnimi ceramidi poskrbi za mladosten videz kože na obrazu, Apilana hands pa za žametno mehke roke. Ko tvoja koža potrebuje obnovo, izberi Apikompleks kremo ali Propolis mazilo. Apikompleks krema s propolisom, matičnim mlečkom in čebeljim voskom izboljšuje obrambni mehanizem kože ter njeno strukturo, spodbuja njeno delovanje in jo ohranja zdravo, Propolis mazilo pa je 100 % naravno mazilo, namenjeno regeneraciji občutljive, suhe in zelo suhe kože na obrazu in telesu. Idealno je tudi po sončenju, depilaciji in britju.

Urejena in samozavestna si pripravljena na nove izzive. Da dan z njimi ne bo nikoli prenaporen, si privošči matični mleček Gelée Royale. Matični mleček je najdragocenejši dar čebeljega panja, ki so ga v starem Egiptu uporabljali že faraoni. Zaradi svoje edinstvenosti so ga imenovali »hrana bogov«, uporabljali pa so ga za poživitev in tudi v kozmetiki. Na voljo je sam ali z dodanimi vitamini, ki bodo še dodatno okrepili tvoje telo.

Ko pri svojih izzivih potrebuješ dodaten napoj energije in koncentracijo, pa popij stekleničko Guarana Natural Energy – naravni kofein iz gvarane se v telesu sprošča počasneje kot kofein iz kave in ima dolgotrajnejši učinek. Tako boš z nasmehom opravila vse obveznosti.

Želimo ti prijeten dan na blogerski konferenci in te vabimo, da nas v odmoru obiščeš na naši stojnici. Čaka te prav posebna naravna osvežitev #liftlimonada.

Tvoj Medex