Zbiranje podatkov
Za prijavo na dogodek, morate najprej izpolniti obrazec. Vpisati boste morali kontaktne podatke, kot so ime, priimek, domači naslov, telefonsko številko, ter e-poštni naslov. Vaše podatke bomo uporabili za pripravo računa za vstopnice ter samo organizacijo dogodka.

Glede na podatke, ki jih boste vpisali, vam bomo poslali e-poštno sporočilo, v katerem bodo podatki za nakup vstopnice. Obveščali vas bomo, če bo dogodek, za katerega ste kupili vstopnice, odpovedan, spremenjen ali prestavljen.

VSTANEM d.o.o. je izključni lastnik podatkov zbranih na spletni strani http://beautybloggers.si.
VSTANEM d.o.o. zbira podatke s katerimi lahko določi uporabnika na več različnih točkah na spletni strani. VSTANEM d.o.o. zbranih podatkov ne bo dal na voljo tretjim strankam.

Zbiramo informacije, ki jih dobimo s pomočjo piškotkov in dnevniških datotek, a ne ustvarjamo nikakršnega profila vaših preferenc. Vaše osebne podatke bomo povezali z vašimi nakupi, ne bomo pa jih delili s tretjimi strankami.

Osebne podatke uporabljamo pri poslovanju s tretjimi strankami in ponudniki storitev:

Pri izpolnjevanju naročil, kjer uporabljamo podjetje za pošiljanje, za izstavljanje računov, za storitve in usluge pa podjetje za obdelavo podatkov na kreditnih karticah. Ti podjetji osebnih podatkov ne shranjujeta, posredujeta ali uporabljata za kakršnekoli druge namene.

Pridržujemo si pravico do razkritja vaših osebnih podatkov v primeru, da to zahteva zakonodaja in če smo mnenja, da je razkritje potrebno za zaščito naših pravic in/ali za delovanje v skladu s sodno preiskavo, sodnim nalogom ali sodnim postopkom.

Če se vaši osebni podatki spremenijo jih lahko popravite ali dopolnite preko e-poštnega naslova [email protected]

Pridržujemo si pravico do spreminjanja te izjave o zasebnosti, zato vas prosimo, da jo redno preverjate. O materialnih spremembah naše politike zasebnosti boste obveščeni tu, preko e-poštnega sporočila ali preko obvestila na naši spletni strani.

Skladno z zakonskimi normativi VSTANEM d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

V ceni vstopnice je upoštevan DDV. DDV in stopnja DDV sta razvidna iz zapisa na vstopnici.

Vse reklamacije in odstope od pogodb obravnava oddelek na [email protected] vsak delovnik med 8. in 16. uro. Zaradi zaščite podatkov in uporabniških profilov za veljavne pritožbe ali reklamacije štejejo zgolj tiste, ki so podane pisno na [email protected]
Kupnine za vstopnico ne vračamo, če si kupec premisli 3 dni prej ali zaradi kateregakoli razloga ne udeleži konference.

Kaj je piškotek?
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na vaš računalnik ob obisku spletne strani. Samo spletno mesto, ki je piškotek namestilo ga lahko prebere. Sam piškotek ne zbira informacij.

Za kaj jih uporabljamo pri http://beautybloggers.si?
Z njimi si pomagamo tudi pri analizi uporabnosti izgleda, tekstov in posameznih komponent.
Vse informacije so zbrane anonimno in vas osebno s temi informacijami ne moremo povezati.

Piškotki tretjih oseb
Z namenom lažje navigacije, uporabljamo Google Maps. pri nekaterih straneh uporabljamo vsebino in komponente družbenih omrežij kot so Facebook, Instagram, YouTube …
Če delite vsebino naše strani preko teh omrežij ali uporabljate njihove storitve, vam lahko te strani naložijo piškotke s katerimi ne moremo upravljati. Pogoje uporabe teh piškotkov najdete na straneh teh družbenih omrežij oziroma ste jih sprejeli, ko ste postali njihov član.

Seznam piškotkov na naši strani:

Stran upravlja:
VSTANEM d.o.o.
Davčna številka SI: 76730328
Matična številka: 3957942000