Večer pred konferenco: privošči si sproščajoč ritual

Draga lepotna blogerka,

7. oktober bo tvoj dan. Unikaten in neponovljiv. Program je skrbno pripravljen z mislijo nate, presenečenj bo kar nekaj, je pa seveda tudi od tebe odvisno, kako se bo tvoj dan odvijal, kako se boš počutila, koliko novega znanja boš vsrkala in koliko novim priložnostim in poznanstvom se odprla. Da bo dan kar se da čudovit, naj se priprave pričnejo večer prej.  Le Couvent des Minimes  je zate pripravil nekaj nasvetov za sproščajoč ritual, ki ga izvedi na večer pred konferenco Beautiful Bloggers Meetup.

sprocajoca-meglica-za-lahko-noc

  1. »Feel-good« glasba Verjetno so ti že znani pozitivni učinki, ki jih ima glasba na naše razpoloženje, kajne? Zato se udobno namesti v naslonjač, prižgi svečke in izberi playlisto, ki v tebi vzbuja dobre občutke. Hmm … Zakaj ne bi zraven še malo zaplesala? Daj si duška, saj te nihče ne gleda.
  2. Meglica dobrega počutja Če želiš še dodatno spodbuditi dobro počutje, se odišavi s svojo najljubšo dišavo. Le Couvent des Minimes priporoča Kolonjsko vodico Eau Sereine, za katero se zdi, da lahko ustavi čas in te popelje v povsem drug svet … Izvirni naravni recept vsebuje sivko in bergamotko za sproščanje, mandarino za harmonijo in cedro, ki je vir energije.
  3. Planiraj pozitivno in tako tudi bo Ko je tvoje počutje na vrhuncu, vzemi list papirja in pisalo ter pomisli na jutrišnji dan. Napiši jasno namero, kaj si želiš, da se jutri uresniči. Kako se želiš počutiti, kaj novega se želiš naučiti, koga želiš spoznati? Na primer: Jutri se bom počutila ___________.
  4. Sproščajoča peneča kopel Vzemi si čas za penečo kopel, ki je odlična tako za telesno kot tudi duševno dobro počutje. Že 10 minut poležavanja v topli vodi bo sprostilo mišice in dvignilo temperaturo telesa na raven, ki je idealna pred spanjem. Kombinacija eteričnih olj v Sproščajoči peneči kopeli Eau Sereine bo poskrbela, da se v trenutku potopiš v pomirjajoče ravnovesje. Čas v vodi lahko izkoristiš za to, da si predstavljaš uresničitev tvoje namere za jutrišnji dan in ob tem uživaš.
  5. Dolga prha Alternativa kopeli je lahko malce daljša prha. Bodi čim bolj prisotna in uživaj v vsakem trenutku. Zaznaj, kako toplota vode ovije tvoje telo. Svojo pozornost preusmeri na občutek dotika na koži, ko z roko ali gobico nežno drsiš po koži. Predstavljaj si, da voda odnaša vse tvoje skrbi, negativne občutke in napetosti v telesu. Ko primeš brisačo, začuti njeno teksturo. Kakšen občutek daje koži? Globoko vdihni in povohaj, kako sveže diši tvoja koža. Še posebej, če si uporabila Sproščajoč gel za prhanje Eau Sereine.
  6. Krepčilen spanec Po prvih dveh korakih si odlično pripravljena na prijetno potovanje v svet sanj! Jutri bo dolg dan, zato z odhodom v posteljo raje ne odlašaj preveč. Saj veš, kakovost spanca pomembno vpliva na tvoj videz in razpoloženje. Dan se po jutru pozna, jutro pa po noči.  Za še boljši spanec, si nadeni spalno masko ter po spalnici in posteljnini razprši Sproščajočo meglico za lahko noč Eau Sereine . Izvirni recept združuje eterična olja s cvetno dišavo in tako ustvari razpoloženje, ki vabi k počitku in sprostitvi.

 

 

Želimo ti lahko noč …
… in že komaj čakamo, da ti v petek zaželimo DOBRO JUTRO!

 

P. s.
Francoska blagovna znamka naravne kozmetike Le Couvent des Minimes je ena od pokroviteljev konference Beautiful Bloggers MeetUp. Je morda še ne poznaš? Ustanovljena je bila leta 2004 kot poklon bogati tradiciji zdravilnih receptov, ki so jih iz skrbno izbranih rastlin in zelišč pripravljale ljubeče sestre klarise, da bi pomagale starejšim, onemoglim in revnim, ki so zavetišče poiskali v samostanu Minimes v srcu Provanse. Dandanes je bivši samostan preurejen v hotel in spa Couvent des Minimes, ki svojim gostom ponuja edinstveno priložnost za sprostitev in dobro počutje – med drugim je tam na voljo tudi omenjena kolekcija Eau Sereine. Nič ni boljšega od popolnega sproščajočega rituala.